Broušení nožů a nůžek realizujeme na pomaloběžné brusce Tormek, kdy je čepel permanentně chlazena vodou, aby při broušení nedocházelo k jejímu přehřívání.
Co nabrousíme? : Brousíme jen na pomaloběžné brusce Tormek klasické nože s fazetou, nůžky, dláta...
Co nebrousíme? : Z důvodu časového vytížení neprovádíme ruční broušení. Nebrousíme zubatá ostří, nože se scandi a konvexním výbrusem.
Kam nože k nabroušení donést? : Nože k nabroušení je možné předat pouze osobně v naší kamenné prodejně v Berouně
Kolik zaplatím? :
Nabroušení klasického kuchyňského nože obvykle vychází na 40 - 100,- Kč, v závislosti na velikosti a stavu.
Nabroušení kapesního nože (třeba švýcaráku) obvykle vychází kolem 40,- Kč.
Klasický ceník za broušení u nás nenajdete. Určování ceny za 1cm ostří bývá většinou pro zákazníka nevýhodné. Snažíme se o férovou cenu, kdy vycházíme z toho, kolik času broušením strávíme.
Kdy to bude hotové? : Obvykle nám to trvá 1-3 dny - snažíme se vyhovět.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.