Victorinox - Filetovací nůž Swiss Classic
- pomocník do každé kuchyně
- čepel z nerezové oceli
Kamenná prodejna v Berouně
Není nad to si nůž před koupí osahat
Rychlost
Cca 95% objednávek je vyřízeno do 24 hod
Skladem
Co je skladem je opravdu skladem
Umíme poradit
S produkty máme osobní zkušenost a víme co vydrží
K porcování různých druhů ryb je vhodný velmi pružný filetovací nůž, který lze rovněž využívat jako speciální nůž k odstraňování rybí kůže. Úzký nůž zcela přesně kopíruje rybí páteř. Netrpělivým kuchařům bychom však chtěli připomenout, že krájením páteře, a u některých druhů ryb i kůže, se všechny nože rychle otupí. Je zapotřebí, aby filetovací nůž byl co nejostřejší, aby jej bylo radost využívat a aby rybí plátky nepřipomínaly spíše šindelovou střechu.
Délka čepele 20 cm.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Filetovací |
---|---|
Záruka: | 2 roky |
Typ nože: | Na maso |
Země původu: | Švýcarsko |
Materiál čepele: | Nerezová ocel |
Materiál rukojeti: | Plast |
Barva: | Černá |
Typ ostří: | Hladké |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat hodnocení
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.